بازرسی ظروف تحت فشار
ایمنی یکی از فاکتورهای بسیار مهمی در استفاده و نگهداری از مخازن دربسته ای است که برای نگهداری سیال و یا گازی با فشار بسیار بیشتر از فشار محیط به کار می روند، در صورت وجود موارد عدم انطباق با ایمنی در این تجهیزات نتیجه کار می تواند بسیار خطرناک باشد و باعث بروز حوادث جبران ناپذیری شود . نگهداری فشار یک سیال در یک ظرف برای استفاده های احتمالی از سال های گذشته آغاز گردیده و این مهم همیشه محل چالش های جدی برای انسان بوده است.
سیال محبوس شده در مخزن بسته به علت اختلاف فشاری که با محیط دارد، منشاء بسیاری از حوادث در طول این مدت بوده و همه این حساسیت ها و حوادث حاکی از اهمیت بالای مراحل طراحی، ساخت و کاربری مخازن تحت فشار داشته و باعث شده تا به توسط استانداردها و قوانین سختگیرانه، این امور تحت نظر مهندسین این حرفه مورد تأیید قرار گیرد.
[caption id="" align="aligncenter" width="1429"] بازرسی ظروف تحت فشار[/caption]
بازرسی ادواری ظروف تحت فشار
زمان بازرسی ادواری هر مخزن تحت فشار با توجه به استاندارد مربوط به آن وشرایط محیطی و نوع سیال آن، مشخص خواهد شد. استاندارد هر مخزن تحت فشار همیشه بیشینه دوره بازرسی ممکن را مشخص می نماید. در فواصل کوتاهتر نیز به تشخیص کارشناسان مربوطه ممکن است بازرسی ضروری باشدو در فواصل کوتاهتری انجام شود .
[caption id="" align="aligncenter" width="622"] بازرسی ادواری ظروف تحت فشار[/caption]
ما در شرکت بازرسی آریا ایمن آوات خدمات تخصصی بازرسی فنی و ایمنی ظروف تحت فشار را بر اساس استاندارد های ملی و بین المللی مربوطه در سریعترین زمان ممکن و رقابتی ترین قیمت انجام خواهیم داد . شرکت بازرسی آریا ایمن آوات با در اختیار داشتن نمایندگی در کلیه استانهای بزرگ کشورو ارسال کارشناس از تهران بدون هیچگونه هزینه اضافی و ایاب و ذهاب ، این خدمات را با بهترین کیفیت و در کل کشور عزیزمان ایران انجام خواهد داد.
شرکت بازرسی آریا ایمن آوات به پشتوانه بیش از یک دهه تجربه و کسب مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح، میتواند به عنوان مشاور در مباحث ایمنی مربوط به بازرسی و خرید مخازن تحت فشار استاندارد در کنار سازمان شما قرار بگیرد.
ما در شرکت بازرسی آریا ایمن آوات خدمات تخصصی بازرسی فنی و ایمنی ظروف تحت فشار را بر اساس استاندارد های ملی و بین المللی مربوطه با روش های مختلف بازرسی و چک لیست های مربوطه در سریعترین زمان ممکن انجام خواهیم داد که این مهم در بسیاری از پروژه هایی که نمیتوانند زمان زیادی مخازن را از مدار خارج کنند به کار خواهد آمد .
[caption id="" align="aligncenter" width="1429"] مناسب ترین و ایده آل ترین روش تست ضخامت سنجی مخازن تحت فشار[/caption]
روش تست مخازن تحت فشار متفاوت است و به کاربردهای صنعتی مخازن و کاربردهای غیر صنعتی آنها مربوط می شود. عمدتاً از مخازن تحت فشار جهت ذخیره سازی سیالات مختلف مانند مایعات، بخارات یا گازها در حوزه هایی مانند تاسیسات آبرسانی، تاسیسات نفت و گاز، کارخانجات، ساختمان ها و کارگاه ها استفاده می شود.
[caption id="" align="aligncenter" width="1429"] تست ضخامت سنجی ظروف تحت فشار[/caption]
تست ضخامت سنجی مخازن تحت فشار با استفاده از تکنیک های معاینه غیر مخرب (NDE) در مکان های دارای نظارت بر وضعیت (CML) یا سایر مکان های از پیش تعیین شده انجام می شود. به طور کلی نظارت بر ضخامت، رایج ترین نوع تست است که بر روی مخازن تحت فشار در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و غیره انجام می شود تا از ایمنی مخازن اطمینان حاصل شود. اگر می خواهید اطلاعات دقیق در این خصوص به دست آورید توصیه می کنم مقاله زیر را حتما مطالعه بفرمایید.
تست هیدرواستاتیک مخازن تحت فشارکه با نام آزمایش هیدرواستاتیک یا آزمایش نشت نیز شناخته می شود، فرایندی کاملا حرفه ای و تعریف شده است که در آن قطعاتی مانند سیستم های لوله کشی، سیلندرهای گاز، دیگ های بخار و مخازن تحت فشار از نظر عملکرد، دوام و نشتی آزمایش می شوند.
آزمایش های هیدرواستاتیک مخازن تحت فشار اغلب پس از خاموش شدن و تعمیرات مورد نیاز است تا اطمینان حاصل شود که تجهیزات پس از بازگشت به سرویس در شرایط مطلوب کار می کنند.
[caption id="" align="aligncenter" width="1429"] تست هیدرواستاتیک مخازن تحت فشار[/caption]
علاوه بر این، تست هیدرواستاتیک مخازن تحت فشار را نمی توان در طول عملیات عادی انجام داد و نمی توان تجهیزات را برای نشتی پس از انجام آزمایش کنترل نمود. تست هیدرواستاتیک به عنوان یکی از تکنیک های آزمایش غیرمخرب طبقه بندی می شود، به این معنی که نمونه معمولاً در طول آزمایش آسیب نمی بیند، در مقاله تست هیدرواستاتیک در پایین صفحه با این موضوع بیشتر آشنا خواهید شد.
[caption id="attachment_15639" align="aligncenter" width="707"] آشنایی با جرثقیل, انواع و کارکرد ها:[/caption]
جرثقیل
جرثقیل یا جرثقال و به زبان پارسی گرانبر, وسیله ایست که بار را در راستای قائم با ترکیب شش جهت حرکتی کنترل پایا جا بجا میکند. گرانبر های اولیه برای جا بجایی آب مورد استفاده قرار می گرفتند, این وسیله به شادوف معروف بوده و قسمت های تشکیل دهنده آن عبارتند از:
*یک تکیه گاه افقی
*دو تکیه گاه عمودی
*یک بازوی گردان
نحوه کار این دستگاه به این صورت بود که برای تعادل در یک طرف،وزنه ی تعادلی ودر انتهای دیگر بازوی گردان که آب یا کالا را جابجا می کردند قرار داشته است.
تعریف جرثقیل:به وسیله ای گفته می شود که به وسیله یک بازو اجسام سنگین را جابجا یا بلند می کند.
جرثقیل در واقع یک نوع ماشین، دکل یا سازه مرتفعی است که توسط طناب یا قرقره هایی برای بالا کشیدن یا پایین آوردن اشیا از آن استفاده می شود.جرثقیل معمولا در صنعت حمل و نقل برای بارگیری و تخلیه یا برای حرکت اجسام بکار می رود.
تعریف از جرثقیل و جرثقیل متحرک توسط سازمان بین المللی استاندارد:
1_جرثقیل: ماشینی که فعالیت اصلی آن باربرداری و جابجایی بار به صورت معلق در هوابوده واین فعالیت به وسیله قلاب یا سایر تجهیزات مشابه انجام میگیرد.
2_جرثقیل متحرک:جرثقیلی است که مجهز به دکل یا بوم بوده و قابلیت راهپیمایی،بارگیری و تخلیه را بدون استفاده از مسیر ویژه وتکیه گاهی برای پایداری خود دارا می باشد.
بازرسی
*جرثقیل برجی(تاور کرین)
*جرثقیل متحرک(ماشینی)
*جرثقیل سقفی
*جرثقیل آویز
*جرثقیل دروازه ای و نیم دروازه ای
*جرثقیل بازویی
*جرثقیل خاص
تاورکرین
[caption id="attachment_15640" align="aligncenter" width="707"] آشنایی با جرثقیل, انواع و کارکرد ها:[/caption]
ـ جرثقیل برجی(تاور کرین): این نوع جرثقیل در ساختمان های مرتفع مورداستفاده قرار میگیرد و به سه صورت روی زمنین نصب میشود.بدلیل شعال عنل بسیارزیاد این نوع جرثقیل ها بر روی بنای ساختمان درحال ساخت تکیه میکنند و با پیشرفت ارتفاع ساختمان بالا میروند.این نوع جرثقیل ها برای ساخت سازه های بلند مرتبه و به ویژه آسمان خراش ها به کار میروند.
_ انواع جرثقیل برجی(تاور کرین)
*جرثقیل برجی بالا رونده
*جرثقیل برجی ریلی
*جرثقیل برجی کامیونی
*جرثقیل برجی چرخدار
*جرثقیل برجی خزنده
*جرثقیل برجی کوچک
*جرثقیل برجی کنترل از راه دور
[caption id="attachment_15641" align="aligncenter" width="707"] آشنایی با جرثقیل, انواع و کارکرد ها:[/caption]
_ جرثقیل های متحرک ماشینی:جرثقیلی دارای بازویی که میتواند حرکت کند وحرکت جرثقیل بدون مسیر مشخص است وبار برداری آن توسط مکز ثقل و پایداری است.کنترل ان توسط کابل فولادی ویا جک های هیدرولیکی قدرتمند انجام میشود.جرثقیل های متحرک بر روی زمین به دوصورت ثابت و کارگاهی عمل میکنند. جرثقیل های متحرک برای حمل و جابجایی اجسام سنگین طراحی شده و نکته قابل توجه این است که بازه زمانی محدود ندارند و در کمتر از یکساعت آماده به کار هستند.
_ مزیت جرثقیل های متحرک نسبت به سایر جرثقیل ها؟
*فضای مورد نیاز کم
*انعطاف پذیری
*زمان آماده سازی کم
*قدرت مناسب
سرتیفیکیت
_ انواع جرثقیل های متحرک:
1.انواع جرثقیل های کارگاهی (تک کابین)
2.جرثقیل نصب برروی حمل کننده (دوکابین)
3.جرثقیل بوم خشک (مشبک) زنجیری
4.جرثقیل بوم خشک نصب بر روی حمل کننده
5.جرثقیل نصب بر روی کامیون (کفی)
گواهی سلامت
_ بخش اصلی جرثقیل های متحرک:
1_ تراک یا کشنده
2_ هیدرولیک جرثقیل
_ اجزای اصلی جرثقیل های متحرک:
*کابین راننده
*سبد جرثقیل
*جک های تعادل در جرثقیل
تلسکوپ (بوم جرثقیل)
*وینچ
*کفی جرثقیل
*لیورها
[caption id="attachment_15642" align="aligncenter" width="707"] انواع جرثقیل و آشنایی با کارکرد های آنها[/caption]
_ دسته بندی کلی جرثقیل متحرک به دو صورت ثابت (نصب جک) و کارگاهی (متحرک با بار) است.
جرثقیل کفی:برای حمل،جابجایی و بارگیری انواع دستگاه ها یا وسیله ها از 3 الی 15 تن به کار گرفته میشود. مزیت آنها صرفه جویی در هزینه و زمان است.
[caption id="attachment_15643" align="aligncenter" width="707"] انواع جرثقیل و آشنایی با کارکرد های آنها[/caption]
جرثقیل کارگاهی(متحرک):جرثقیل های چهار چرخ برای کار در سطوح ناهموار وغیر جاده ای که قابلیت حمل و حرکت با بار را دارند.مشخصات این جرثقیل ها لاستیک های برگ آفرود و چهاررچرخ فرمان پذیر آنها میباشد، به این جرثقیل ها (جرثقیل های لقمه گیر) نیز گفته میشود.مورد استفاده برای کارخانه ها ویا کارگاه های کوچک که امکان تردد جرثقیل های معمولی در آنها وجود ندارد.
[caption id="attachment_15644" align="aligncenter" width="707"] انواع جرثقیل و آشنایی با کارکرد های آنها[/caption]
جرثقیل های سقفی:سازه ای برای جابجایی و حمل اجسام سنگین درصنعت شامل اجزایی از؛تیرآهن؛ یک عدد قلاب،ویک عدد کابل برای حمل،که به تیر اهن وصل میشود از این قلاب برای بلند کردن اجسام استفاده میشود.
جرثقیل سقفی
[caption id="attachment_15645" align="aligncenter" width="707"] انواع جرثقیل و آشنایی با کارکرد های آنها[/caption]
تفاوت جرثقیل های سقفی تک پل و دو پل: جرثقیل سقفی تک پل در مکان هایی کاربرد دارد که از نظر ابعاد کوچک باشد،زیرا این نوع جرثقیل دهانه کوتاه دارد، جرثقیل سقفی تک پل دارای وزن سبک و کم است. اما جرثقیل سقفی دو پل در محیط های بزرگ و فروشگاه و کارگاه های بزرگ حتی در طبقات بالا مورد استفاده قرار میگیرد.همچنین برای جابجایی بارهایی با ظرفیت های سنگین و طول بزرگ کاربرد زیادی خواهد داشت.
جرثقیل سقفی آویز:این نوع جرثقیل در مواردی که قادر به نصب ستون وتیرهای حمال نباشید،با راه اندازی ساده این امکان را می دهد که در محوطه سالن به راحتی جابجایی اجسام داشته باشید.جرثقیل سقفی آویز این قابلیت را دارد که بالابر را در هر مسیری جابجا کند.این نوع جرثقیل در صنعت منوریل کاربرد دارد و در دو نوع، مستقیم و منحنی میباشد.این جرثقیل ها درسالن ها و مکان های با محدودیت ارتفاع و خطوط مونتاژ سری (خودروسازی و..) در ظرفیت ها تا 5تن قابل استفاده اند.
[caption id="attachment_15646" align="aligncenter" width="707"] آشنایی با جرثقیل, انواع و کارکرد ها:[/caption]
جرثقیل دروازه ای: این نوع جرثقیل ها به دو صورت دروازه ای و نیم دروازه ای هستند. جرثقیل دروازه ای به منظور جابجایی بار در محیط های باز و درداخل سالن ها کاربرد دارند. این نوع جرثقیل قابلیت نصب بالابرهای سیم بکسلی تک و دوپل در گروه های کاری مختلف را دارا میباشد.
[caption id="attachment_15647" align="aligncenter" width="707"] آشنایی با جرثقیل, انواع و کارکرد ها:[/caption]
جرثقیل بازویی: جرثقیل های بازویی به دو صورت بازویی (دیواری) یا ستونی بازویی قابل استفاده در صنایع هستند. موارد کاربرد این جرثقیل خطوط مونتاژ، انبارها، ایستگاه های ماشین آلات و ... است.
[caption id="attachment_15648" align="aligncenter" width="707"] انواع جرثقیل و آشنایی با کارکرد های آنها[/caption]
گواهی نامه سلامت انواع جرثقیل
به منظور ایجاد یک محیط کاری ایمن، مهم است که تمام تجهیزات شما، به ویژه انواع جرثقیل بدون نقص کار کنند. یکی از بهترین روش ها برای اطمینان از آن، رعایت دستور العمل بازرسی انواع جرثقیل است. این امر به جلوگیری از تصادفات و جراحات و همچنین صرفه جویی در هزینه کمک می کند.
بازرسی تاور کرین، بازرسی جرثقیل موبایل، بازرسی کلایمر، بازرسی بالابر کارگاهی، بازرسی جرثقیل سقفی و دروازه ای بازرسی جرثقیل مونوریل و بازرسی تجهیزات باربرداری (تسمه و بلت و چشمی و شگل و غیره) خدمات قابل ارایه توسط شرکت آریا ایمن آوات هستند. تست بار جرثقیل از مراحل مهم روند بازرسی جرثقیل میباشد. ما بر اساس اصول استاندارد ASME B30 و با تکیه بر چک لیست تخصصی بازرسی، به دقت تست بار را انجام خواهیم داد و ظرفیت ایمن جرثقیل را مشخص میکنیم.
شرکت بازرسی آریا ایمن آوات با سال ها تجربه در زمینه خدمات بازرسی جرثقیل، یکی از حرفه ای ترین شرکت ها در حوزه بازرسی است. شرکت آریا ایمن آوات با دریافت کلیه مجوزهای لازم از سازمان ملی استاندارد و وزارت کار و رفاه اجتماعی ، آماده ارائه کلیه خدمات بازرسی ایمنی جرثقیل در سراسر کشور عزیزمان ایران است.
ما در آریا ایمن آوات با در اختیار داشتن دفتر و نمایندگی در اغلب استان های کشور، خدمات بازرسی ایمنی انواع جرثقیل و صدور گواهینامه سلامت را بر اساس استاندارد ASME B30و استاندارد های ملی ایران با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت در سراسر ایران انجام می دهیم. بازرسی ادواری جرثقیل و صدور گواهینامه سلامت باعث بالا بردن ایمنی کاربری و افزایش قابل توجه عمر دستگاه ها خواهد شد.
جرثقیلها با تنوع انواع و طراحیهای مختلف خود، ابزارهای حیاتی در جابجایی و حملونقل بارهای سنگین در صنایع گوناگون به شمار میروند. از جرثقیلهای برجی که در ساخت ساختمانهای بلندمرتبه مورد استفاده قرار میگیرند، گرفته تا جرثقیلهای متحرک با قابلیت حمل و جابجایی بار در محیطهای مختلف، هرکدام ویژگیها و کارکردهای خاص خود را دارند. این دستگاهها با بهرهگیری از تکنولوژیهای پیشرفته همچون سیستمهای هیدرولیک، جکهای تعادل، و کنترلهای دقیق به کاربران این امکان را میدهند که بارهای سنگین را با ایمنی و دقت بالا جابجا کنند.
علاوه بر کارکردهای مختلف هر نوع جرثقیل، نکتهای که باید همواره در نظر گرفته شود، انجام بازرسیهای دورهای و رعایت استانداردهای ایمنی است. این اقدامات بهویژه در زمینه کاهش خطرات ناشی از نقص فنی و ارتقای عمر مفید دستگاهها تأثیر زیادی دارند. شرکتهای بازرسی معتبر، با استفاده از استانداردهای جهانی و ملی، میتوانند اطمینان حاصل کنند که تمامی تجهیزات به درستی و بهطور ایمن عمل میکنند.
در نهایت، آگاهی از انواع جرثقیل و ویژگیهای آنها، همراه با مراقبت و نگهداری صحیح، میتواند به کارایی بیشتر این دستگاهها و ایمنی محیطهای کاری منجر شود.
مهمترین حوادث لیفتراک و راههای پیشگیری از آنها در محیطهای کاری
مقدمه
لیفتراکها ابزارهای الزامی در انبارها و کارخانهها هستند، اما در عین حال میتوانند خطرات فراوانی برای اپراتورها و عابران پیاده ایجاد کنند. بر اساس آمار، تصادفات لیفتراک سالانه سبب تلفات و صدمات جبرانناپذیری میشوند. در این مقاله، متداول ترین حوادث لیفتراک و راهکارهای جلوگیری از آنها را بررسی خواهیم کرد.
رایجترین حوادث لیفتراک و راههای جلوگیری از آنها
[caption id="attachment_7415" align="aligncenter" width="618"] حوادث وحشتناک لیفتراک[/caption]
۱. واژگونی لیفتراک
واژگونی لیفتراک یکی از مرگبارترین حوادثی است که معمولاً به دلیل حمل بارهای نابرابر، رانندگی با سرعت بی شمار یا چرخشهای ناگهانی رخ میدهد.
✅ راههای پیشگیری:
۲. برخورد با عابران پیاده
حدود ۲۰٪ از تصادفات لیفتراک به تلاقی با عابران پیاده مربوط میشود.
✅ راههای پیشگیری:
۳. سقوط بار از لیفتراک
حمل بارهای نامتعادل یا عدم مهار صحیح آنها میتواند منجر به افتادن بارها و آسیبدیدگی افراد شود.
✅ راههای پیشگیری:
۴. سقوط از بارانداز یا لنگرگاه
عبور لیفتراک از لبههای بارانداز میتواند باعث افتادن و آسیبهای جدی شود.
✅ راههای پیشگیری:
۵. صدمات غیرکشنده به اپراتور و کارگران
برش، لغزش، سقوط و سایر آسیبهای جزئی میتوانند منجر به شکستگی استخوان، خونریزی داخلی یا صدمات جدی شوند.
✅ راههای پیشگیری:
۶. له شدن توسط لیفتراک
این حادثه معمولاً زمانی رخ میدهد که یک فرد بین لیفتراک و یک جسم استوارگیر کند.
✅ راههای پیشگیری:
[caption id="attachment_7416" align="aligncenter" width="667"] نکات ایمنی در رابطه با لیفتراک[/caption]
چگونه میتوان از حوادث لیفتراک جلوگیری کرد؟
✅ اقدامات ایمنی مهم:
نتیجهگیری
ایمنی در محیطهای کاری که از لیفتراک استفاده میشود، باید همیشه ارجحیت بالاتری داشته باشد. با اجرای راهکارهای ایمنی مناسب، میتوان از بروز حوادث لیفتراک پیشگیری کرده و محیط کاری ایمنتری برای کارگران و اپراتورها فراهم کرد.
واژگونی جرثقیل 50 تنی در مشهد؛ خطرات جدی در پروژههای ساختمانی
روز یکشنبه 27 مهرماه، حادثهای هولناک در یک پروژه ساختمانی در مشهد به وقوع پیوست که توجهها را به خطرات جدی در استفاده از تجهیزات سنگین جلب کرد. بر اساس گزارشها، به دلیل باز شدن بیش از حد دکل یک جرثقیل 50 تنی در حین عملیات، تعادل بار آن به هم خورده و باعث شد که جرثقیل از زمین بلند شود و در حالت عمودی قرار گیرد. کابین جرثقیل در این وضعیت معلق ماند و تنها خوششانسی بود که این حادثه بدون تلفات جانی همراه بود.
پس از وقوع این حادثه، تیمهای آتشنشانی فوراً به محل حادثه اعزام شدند و با ایمنسازی محیط اطراف و استفاده از یک جرثقیل دیگر، دکل جرثقیل حادثه دیده را به حالت ایمن بازگرداندند. این حادثه در حالی رخ داد که از ابتدا واضح بود که رعایت نکردن اصول ایمنی، خطرات جدی برای کارگران و پروژههای ساختمانی به همراه دارد.
واژگونی جرثقیل 60 تنی در تهران؛ خطرات مشابه در پروژههای ساختمانی
در حادثهای مشابه، ظهر امروز نیز در بزرگراه اشرفی اصفهانی تهران، جرثقیل 60 تنی در حال جابجایی مصالح ساختمانی بود که به دلیل بیاحتیاطی و عدم رعایت اصول ایمنی، به حالت نیمه واژگون در آمد. این حادثه خساراتی به پروژه ساختمانی و دیوار یک ساختمان مسکونی مجاور وارد کرده و اپراتور جرثقیل نیز دچار مصدومیت شد. خوشبختانه، آتشنشانان سریعاً به محل حادثه رسیدند و پس از ایمنسازی، فرد مصدوم را به اورژانس منتقل کرده و محل حادثه را تحویل مالک دادند.
ضرورت رعایت اصول ایمنی و بازرسیهای دورهای
این دو حادثه تلخ بار دیگر لزوم رعایت استانداردهای ایمنی در پروژههای ساختمانی و استفاده از تجهیزات سنگین مانند جرثقیلها را نشان میدهد. بهویژه در پروژههای بزرگ، عدم رعایت دستورالعملهای ایمنی و بازرسیهای دورهای میتواند خطرات جانی و مالی جدی به همراه داشته باشد.
در این راستا، بازرسی دقیق انواع جرثقیلها، از جمله جرثقیلهای موبایل، تاور کرینها، بالابرها و دیگر تجهیزات سنگین، امری ضروری است. بازرسیهای منظم نه تنها به پیشگیری از وقوع حوادث مشابه کمک میکنند، بلکه عمر مفید دستگاهها را نیز افزایش میدهند. شرکتهای معتبر بازرسی جرثقیل، همچون آریا ایمن آوات، با ارائه خدمات بازرسی مطابق با استانداردهای ASME B30 و استانداردهای ملی ایران، گواهینامه سلامت و ایمنی دستگاهها را صادر میکنند تا خطرات ناشی از استفاده از تجهیزات سنگین به حداقل برسد.
رعایت این اصول و انجام بازرسیهای دورهای میتواند نقش بهسزایی در کاهش حوادث و حفاظت از جان افراد در پروژههای ساختمانی ایفا کند.
حادثه اخیر در آسانسور شهرداری تهران نشاندهنده لزوم رعایت استانداردهای ایمنی و استفاده از پیمانکاران مجاز در سرویس و نگهداری آسانسور است.
رئیس اتحادیه کشوری آسانسور، پله برقی و خدمات وابسته، در تشریح این حادثه توضیح داد که پیمانکار غیرمجاز بهطور غیرقانونی سیستم ایمنی آسانسور
را دچار مشکل کرده و باعث بروز خطرات جدی شده است. این پیمانکار سیستمهای ایمنی را بهطور اتصال کوتاه فعال کرده و موجب حرکت آسانسور با درِ باز شد.
این اشتباهات میتواند حوادث ناگوار و غیرقابل جبران را به همراه داشته باشد.
ابریشمی تأکید کرد که استفاده از پیمانکاران غیرمجاز میتواند منجر به چنین مشکلاتی شود و از سازمانهای مسئول خواست که استانداردهای ایمنی آسانسور
را بهطور کامل اجرایی کنند. وی افزود که آسانسورها با ضریب ایمنی بالاتر از سایر وسایل حمل و نقل عمومی، در صورتی که بهدرستی سرویس شوند، میتوانند بسیار ایمنتر از پلههای معمولی باشند.
عدم رعایت اصول ایمنی منجر به مرگ دلخراش در سقوط آسانسور شد[/caption]
برای اطمینان از ایمنی آسانسور، بهویژه در ساختمانهای قدیمی، لازم است که مالکان ساختمانها برای دریافت گواهی استاندارد سالانه اقدام کنند.
در این راستا، شرکت آریا ایمن آوات با سالها تجربه در زمینه بازرسی ایمنی آسانسورها و بالابرها، آماده ارائه خدمات بازرسی ایمنی و صدور گواهینامه سلامت
بر اساس استانداردهای ملی ISIRI 6303-1 و ISIRI 6303-2 است. این شرکت با دریافت تمامی مجوزهای لازم از وزارت صنعت، معدن و تجارت
و سازمان ملی استاندارد، خدمات خود را با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت در سراسر ایران ارائه میدهد.
مالکان ساختمانها باید پس از گذشت یک سال از نصب آسانسور، برای دریافت گواهی استاندارد بهروز اقدام کنند و از خدمات بازرسی ایمنی
شرکت آریا ایمن آوات بهرهمند شوند. بازرسیهای دورهای میتواند بهطور مؤثری از بروز حوادث جلوگیری کرده و ایمنی استفاده از آسانسور را تضمین کند.
شرکت آریا ایمن آوات با دفتر و نمایندگی در بسیاری از استانهای کشور، آماده ارائه خدمات بازرسی و صدور گواهینامه سلامت آسانسور و بالابرها بهطور
کامل و مطابق با استانداردهای جهانی است. برای اطمینان از سلامت و ایمنی آسانسورهای خود، همین حالا با آریا ایمن آوات تماس بگیرید و گواهی استاندارد آسانسور خود را دریافت کنید.
سقوط مرگبار کارمند شهرداری[/caption]